11.25.2006

Hayat Kurtaranlar / Her Eve Lazım -2- GAP ÇORAP


Bebeklerde - çocuklarda şöyle bir sorundur çorap konusu; hele iyice hareketlendikten sonra çorap habire kayar düşer, teki kaybolur, hadi evdeyseniz sorun değildir elbet biryerlerden çıkacaktır ama dışardaysanız mesela, ya kaybolup gider ya da arkanızda zaman zaman 'pardon bu sizin galiba?' diye elinde bir tek çorapla şirinlikle duran insanlar belirir kaybolur, belirir kaybolur... Ya da tam tersi olur. Yani çorap düzeltmeleri bayar ve aman sıkı dursun şu şey diye düşünürken bu sefer çocuğu kangren yapmak üzere olduğunuzu farkedersiniz. Çorabı bir çıkarırsınız ki dokuları bacakla bütünleşip kıpkırmızı izler bırakmıştır... çıkarır duvara fırlatır bir daha giydirmezsiniz.

İşte bu ikilem arasındaki ince çizgiyi çözmüş nefisli bişey olmuş Baby Gap'in çorapları... Şöyle ki çorap dizaltına dek uzanıyor aslında, ister öyle çekin ister katlayarak giydirin, ne kayıyor ne sıkıyor. Süper düper diyorum kendisine...
Online sipariş verilebiliyor sanırım. Ya da herhangi bir Avrupa ülkesinden veya Amerika'dan ısmarlanabilir...

4 yorum:

nimetin.blogspot.com dedi ki...

selamlar yummy iadeyi ziyaret yapayim dedim di;))) resmin çok güzel:)) benim kızım büyüdü 6,5 yaşında geçtik o çorap dönemlerini ve hakkatende anlattığın gibiydi yahu.

nimet

Serra dedi ki...

Merhaba, siten cok tathLi..
Ben de baby Gap haStasiyim, bayiLiorum ordaki minicik minicik kiyafetLere ve akSesuarLara.. Bu corapLar da cok ciciymi$. :)

~Serra

Sardunya dedi ki...

yummycim
hayat kurtarıcı bir tavsiye bu benim için
tam da anlattığın aşamadayız
o çoraplar sıyrılıp gidiveriyor
ya da ayağının altında toparlanıyor
zaten düzgün basamıyor kaplumbağam
çorap da bahanesi oluyor:)))
nasıl işe yaradı tavsiyen bir bilsen

Pratik Anne dedi ki...

Bu coraplar benim de favorim. Cekmiyor, gevsemiyor; adamlar yapmis. Sonra veletler kosusturmaya baslayinca altindaki o plastik yazilar kalebodur, parke gibi yuzeylerde patinaj yapip dusmelerine engel oluyor.