11.26.2006

Hayat Kurtaranlar / Her Eve Lazım -3- Tupperware Kaşık




Kaşık deyip geçmeyin sakın... Bebek yedirmek zaten süper eğlence dolu bi aktivite olmadığından, en azından kaşık iyi olursa bu proses esnasında kendinizi iyi hissedeceğiniz birşeyiniz oluyor. Kaşığın iyi olması da şu demek, bebeğin ağzı ve aynı anda sizin elinizle uyumlu, her ikisi için de aynı anda ergonomik demek... Yaniii elinizde yokmuş gibi demek ve bebeğin ağzına hepsi sığan, ama gırtlağına dayanmayıp böyk yaptırtmayan, ağzından çekince mamanın hepsini içerde bırakıvermiş olarak gelen, klasik mama kaşıkları gibi standart bi kalıptan dökülmüş normal bi plastik kaşık olmayan demek... Bana hediye gelmişti bu, Tupperware'in bi bebek mama seti gibi bişiysi var kaplar bardak filan, onun içinden çıkmıştı, o gündür kendisiyle aşk yaşıyoruz. Bu markanın sanırım avon mavon filan gibi bi distribüsyon modeli var dükkanlarda satılmıyor. Webden ulaşılabilir bi şekilde heralde.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ayyy kaşıklar bile ne kadar zormuş gerçekten!

ilginççç
sevgiler

nimetin.blogspot.com dedi ki...

yummy o kaşıklara iyi bak. benim kızım 6 yaşında hala 3 aylıkken aldığım kaşıkları kullanıyorum. ve hatta aldığım çatal kaşık setinin çatal kısmı şimdi beslenmesine lazım oldu.

nimet

nes-kafe dedi ki...

çok şirin hepside :)

inşallah kullanmak nasip olur :))

enne dedi ki...

Selam,
İadeyi ziyarete geldim:) İyi cesaret, 9 aylık bebekle 4.5 aylık hamile olmak yani, bence sen yummy mummy değil maddy mummy olmuşsun:)) Benim kızım 2 yaşında ama hala cesaretim yok. Tebrikler.

Bu kaşık bende de var ama kızım sadece bebeklerine yemek yedirmek için kullanıyor. Mutlaka bizim yediğimiz kaşık ve çatalla yemek istiyor, her öğünde bizimle sofraya oturuyor ve tabağına yemek koyuyorum. Çorbalarda ben yardım etsem de diğer yemeklerde çatalı ve kaşığı/ya da elini kullanarak yiyor. Ortalık ve üstü biraz batsa da hepimizin zevk aldığı zamanlar bunlar.