3.14.2007

Emzigimi ver!!!

Gulerek geldim ben:)

Iki kardesin karsilasmasi enfes oldu... Ben hastane odasinda yatakta, kurabiye de benim kucagimdaydi, kardesi ve babasi iceri girdiler. Bu ani hayal etmistik esasinda... Oglumun elinden tutacakti babasi, yuruyerek iceri gireceklerdi. Oglum yalpalayarak da olsa tek elinden tutunca yuruyor allahtan, hayalimiz gercek olabildi:)


Oglumun yakasinda bir de madalya vardi:)
Saskin, donmus gibi bakti birkac saniye, annem neden burda yatiyor burasi neresi o minik sey de ne aman allahim bu sey ses de cikariyor..bu ne yahu hakkaten? tadinda bakistilar bir sure. Sonra babasi kucagina aldi yatakta yanimiza oturdular. Sonra kardesine uzatti elini. Once dizine dokundu. kemigi hosuna gitti soyle bir ovaladi elinde. Sonra yuzune dogru goturdu elini. Elinin ayari olmadigi icin hafiften uzaklastirdik:)

Eve donus senlikti. Su anda evimiz kadinlar matinesi gibi. Mutfaktan surekli bir cay karistirma sesi geliyor:) Birazdan kapidan Riza Silahlipoda org calarak cikacak gibi. Ooooo buyuk hala da burdaymis hosgeldiniz efemmm.... dimtiss dimtiss....

Kurabiye hanim hastaneden 2850 cikti. Emmesi cok kuvvetli degildi bu yuzden. Dun itibariyla dogum kilomuzu yakaladik. Emmesi de dun itibariyla degisti, cok ilginc bir bag var arasinda. Bugun resmen artiya gectik... Nanisler dolmaya basladi, kibrit parmaklar da:)
Ilk anımız da soyle...
Birkac gun once kizimin 1 hft doktor kontrolu vardi. Oglumu da aldik oyun okuluna birakicaz. Arabanin arkasinda ortadayim, sagimda oglum solumda kizim. Kizimi emzige alistirmaya calisiyorum oglumda uykuya gecme icin cok faydasini gordum. Agzina emzik verdim emmeye basladi. Tam o esnada sagimdan bir atak geldi hiyyyaaaaaayyt diye... Oglum emzigi istiyor! :) E o da daha emzik bebegi.. Ona yatmadan once veriyorum sadece, onun icin vermedim, atak devam etti tabi onda var bende niye yok, o benim, emzigimi ver kucuk sey!

14 yorum:

Adsız dedi ki...

:) masaAllah bebislere ya cok seker cokk :) Nasil bir duygu iki cocuk annesi olmak cok merak ediyorum :))

enne dedi ki...

Kurabiye Hanım, çok tatlısınız maaşallah. Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın efendim. Abinize karşı da sabırlı olun biraz, sizi çooook sevecek ama birazcık (!) kıskanacak tabii.

Öptümm sizi, evdeki kadınlar matinesine dahil olup mutfakta çay içesim geldi:)

Aslı Cin dedi ki...

Tebrik ederim, çok sevindim her şeyin yolunda olmasına, sevgiler ve uzun mutlu bir ömür dileklerimizle...

Adsız dedi ki...

bu kadar koşturma arasında abiye madalyada unutulmamış...walla süper annesiniz siz..anladığım kadarıyla çalışıyorsunuzda...önce ev hanımı sandım sizi...e ancak öyle biri bu kadar işi yapar demiştim ki bir de -yanılmıyorsam- çalışıyorsunuz...pes dedim...ben biriyle zor başa çıkıyrum...sağlık sıhhat mutluluklar dilerim...kurabiye çok şekermiş yaaaa...bir annecik...

yummymummy dedi ki...

minik patiklercim, iki cocuk annesi olduguma ben hala inanamiyorum desem:) durumun psikolojik boyutlari ilginc tabi, yani biriyle ilgilenirken birden deli gibi digerini ozledigini (ki hep etrafta oysa..) farkedip ona saldiriyor opuyor opuyorsun. Biraz oynayip sonra yine digerine gidip iki ilgileniyorsun falan:) biraz daha buyuduklerinde ne olacak hic bilmiyorum. Ama siddetle tavsiye ederim... bu kesin...

enne valla matine aynen devam:) bugun benim enne havuclu kek yapmis, yanina kuru pasta alinmis su boregi falan...

asli cok tesekkurler! tekrar gecmis olsun!

bir annecik... evet ben ayni zamanda calisan bir anneyim:) dogumdan sadece 3 hft once isi biraktim. Haklisin is cocuk vs gercekten cok zor. Ama cocugunun resimlerine soyle bir baktiginda bir farkediyorsun ki zaman jet gibi akiyor ve bugunler hep geride kalacak... O yuzden ben herseye yetismeye ve en onemlisi herseyi biraz daha eglenceli hale getirip herkesin daha fazla keyif almasini saglamaya calisiyorum. Basariyor gorunuyorsam ne mutlu bana:) opuyorum!

PEMBE GAZETE dedi ki...

Canim benim, oncelikle yazabilmene cok sevindim; vakit ayiramazsin saniyordum.
KIJimiz cok tatli. Tekrar Allah hayirli uzun omur versin insallah.
Ve Allah ayirmasin Ve Sana da cok kolayliklar ANNECIK.
Kuguboynu
(pembegazete de signin kalmisim)

Pratik Anne dedi ki...

Gulen yuzlu Kurabiye Hanım'i opuyorum cok. Ne guzel, ne mutlu. Bir iken iki oldular guzellikler. Allah mutlulugunuzu artirsin. Abi'ye de opucukler tabi. Sana da kolay gelsin.

Açalya dedi ki...

Ay bu bebek gercekten de ne mutlu poz vermis ya! bir de balerin gibi eller bacaklar falan :)) Masallah cok tatli. Oglun da alismaya calisiyor canim benim, ayy cok hos ya.

Binnur A. Ö. dedi ki...

minik kurabiyeye kocaman bir maşallah

Gamze dedi ki...

hep böyle gülsün inşallah:)

Serra dedi ki...

ma$allah yeni bebi$ine. Allah nazarlardan sakLasin. Saglikli uzun bi omur diLiorum sizLerLe birLikte..

~Serra

Adsız dedi ki...

masallah masallah.. Allah analı babalı buyutsun insallah.:)

AsYa dedi ki...

Tebrikler maşallah..Ayrıca çok güzel bir resim yakalamışsınız yüz ifadesi bir hoş ki..

Darısı benim başıma :P

yummymummy dedi ki...

hepinize sonsuz tesekkurler hanimlar! blogumu acarak ne kadar da iyi etmisim:) Sim'li opucukler hepinize......