5.17.2007

Oh ne iyi geldi ama.......


Yarin sut tartisini anlatacagim dedim, ama bilin bakalim ne yaptim... Londra'ya gittim 2 geceligine... Gercekten cilgin bir is oldu bu, zira soyle bir seyahat dusunun: Valizimde bir sut cekme pompasi, bir saklama (buz) kutusu, 5 tane de buz akusu (hani mavi renkte, buz kaseti de deniyor) ile yola ciktim. Selfridge's in dibinde -hatta nerdeyse icinde diyebilirim- bir otelde kaldik. Ismi zaten the Selfridge's Hotel. Amac, merkezi yerlere yakin olsun ki, ben 3 saatte bir sut sagabileyim:) Hakikaten de usenmedik, 3 saatte bir otele donup sut cektim. Otelin mutfagindaki derin dondurucuya koydurdum, 2 gunde epeyce bir torba toplandi. Bebek hanim da burda daha once cekip sakladigim sutlerle beslendi. Son gun de kutuyu hem akulerle hem de 1 kova buzla doldurduk, bir de strec filmle iyice sardik. Kendimi organ tasiyormus gibi hissettim.

Ingilizler ilginc. Giriste seni didik didik ariyorlar, hatta bu sefer ayakkabi icin ayrica bir x-ray koymuslar, kirk tane asamadan sonra aliyorlar ucaga, ama bagajlari havaalanina giris dahil x-ray'den gecirmiyorlar... Hakkaten ilginc degil mi. Belki check-in'den sonra bir noktada senden habersiz aliyorlardir x'e ama sanmiyorum... Neyse, bagaja verdigim icin problem de yasamadik boylelikle, bu torbalar bu akuler nedir torbayi ac kendin tat falan yapilamadi...

Velhasil sutoslar sag salim geldiler... hafiften acilmalar vardi onun icin tekrar dondurmadim, bu 2 gun yari emzirmeyle karisik stoklari eritecegim.

Igneyle kuyu kazmak degil mi?

The Selfridge's Hotel'in derin dondurucusu otel otel olali boyle bisi gormemistir sanirim...
Oda servisini cagirip gelen adamin eline bir torba sut verip hadi canim doooru derin dondurucuya diye yollayip durduk. Artik ya kutsal bir isin aktorleri olarak gurur duydular ya da manyak bunlar diye sardirdilar bilemiyorum:)
Ashko'mun bu iki gunu beni simartmak hedefli bir organizasyon olarak adlandirmasi benim icin inanilmazdi. Gercekten de ne istesem tabi canim diye karsilik buldu:) Kocamla ilgili boyle seyler yazdigimda nedense kendimi Ayse Arman gibi hissediyorum. Kendini bi havaya sokmaya calisan ve kocasiyla ne kadar mukemmel bir iliskileri oldugunu surekli dillendiren bi sahsiyet olarak gorup kendisini cok antipatik ve samimiyetsiz bulurum. Neyse bu ara detay bir tarafa, bu iki gunluk kacamak canim esim tarafindan, son donemde hamilelik ve bebeklerle fazlaca mesgul olmus, yakinda 'domestisizmin karanlik kuyulari' adli bir kitap cikarmayi planlayan:)))) bir kadinin sessiz cigliklarina derman olmak uzere duzenlenmis bir kacamak oldu.
Degdi mi?
Of hem de nasil...........

PS. Yeni ayakkabilarimin resimleri yakinda burada...

7 yorum:

Sebnem'den dedi ki...

AYAKKABI DELİSİ OLAN BEN HEYECANLA BEKLİYORUM FOTOLARI:)
BENİMDE BİR KAÇAMAK YAPMAYA İHTİYACIM VAR..BAKALIM SEVGİLİ BANA SÜPRİZ YAPACAK MI?BAZEN AÇIK AÇIK SÜPRİZ YAP BANA DİYORUM O'DA BANA AKŞAMLARI BERABER YEMEĞE GİDİYORUZ YA..DİYE BİR CEVAP VERİYOR.

BALDAN TATLI dedi ki...

Öncelikle bebişiniz hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Dediğiniz gibi iğneyle kuyu kazmak. Sevgiyle..

yummymummy dedi ki...

Cok tesekurler baldan tatli:)

Resimlerini ceker cekmez atiyorum sebnem. sevgilinin yorumu nefisli olmus:) sevgilinin sasirtani makbuldur demeli biri kendisine sanki...

Ben Ona Resmen Asigim dedi ki...

Gerçekten bravo size. İnanılmazsınız 1 yaş arayla iki bebekle 2 günlük tatil. Ben sanırım depresyona girip evde otururdum. Eşinizede bravo siz deli o sizden deli :D
Eminim süper gelmiştir. Benimde böyle bir kaçamağa ihtiyacım var. Bende kandırsam mı acep. Ayakabıda dediniz beni baştan çıkardınız.

AsYa dedi ki...

yummy cim ,bende merak etmeye başlamıştım artık..iki çocuk bakmak bu kadar zor olmalı felan diye korkuyodum hatta ki sen bize kolay olabileceğini göstermek için kalkıp gesmelere gitmişsin..yarasın shekerim:)

yummymummy dedi ki...

Tatlis Bora'nin annesi, yok yok depresyon falan aman uzak kalsin sen de girmezdin merak etme... Esinden de bekleme, bence sen organize et kacamagi, aliskanlik yaratmak onemli olan:)

Asyacim, yaramaz mi oyle bi yaradi ki... Yorgunlugu yorgunlukla attim:)

Minik Patikler dedi ki...

Bravo ve masaAlah :) Mayisin basinda bizde gitmsitik tabi bizde iki tane yerine bir bebek oldugu icin senin anlattigindan azcik daha az kosturmaliydi :) Bu arada sana denk gelmedi sanirim, bizde inanilmaz kontrol vardi, bavullarda degil ama ucaga binerken ve gercekten oglumun suyunu tattirdilar bana.



:) ben de ayakkabilarin fotograflarini isterriiimmm :) bakayim hangilerini almissin. Ayrica sut tartisi yazisi icin sagol, bir daha bebegim olursa deneyecegim insaAllah.