6.01.2007

Ayakkabılarım Canım Benim Canım Benim Sizi Ben Peek Çok Pek Çok Severim

Sezonu hizli hem de pek hizli actim diyebilirim... Bunda 2 hamilelikle ayaklarimin 1 numara buyumesi ve tum kadim dostlarim yani ayakkabilarimin ayakkabilikta oylece mahsun mahsun kalmis olmasina da baglayabiliriz esasinda. Kısacası ayaklar büyüdü ayakkabısız kaldı bu zavallı kul.

Basliyoruz:






THINK THONG!


Herseyin altina bu kadar mi guzel yakisir birsey? E tabi cok abiye veya fazla shik birseyden bahsetmiyorum ama gunluk kiyafetleri tek dokunusla ancak bu kadar tarz hale getirebiliriz. Ancak bir de thong var thong var tabi... Be resimdeki gibi yanlari daha ayak ucuna dogru bitenleri seviyorum. Bir de ayagin ortasina dogru gidip tabanla orda birlesenleri var.








Thong dedim de, son 2 yilin Beach hit'i Havaianas basit ama stil sahibi bir terlik. İşte bu benim sahip olmak istediğim model ve renk. Bilemiyorum bulabilecek miyim..


Bu arada yarı değerli taşlarla süslü olanları da çıkmış duyduğuma göre. Süreyya Yalçın modelinde gezmeye niyetli olan arkadaş varsa duyurulur:)





ALTIN YUMURTLAYAN TERLİK








Yaldır yaldır dedi ashko ama beni caydiramadi... aldim onu... afiyetle de giyiyorum...









KISKANANNAR ÇATLASIN AYAKKABISI








En çok da alakasız renkte eteklerle yakışıyorlar...








İŞİ BİLİCEN İŞE GİDİCEN







İş kıyafetleriyle super tamamlayıcı olacak...

















SİYAH AYAKKABI AÇIĞINA SON -1



Dolapta bir sürü siyah ayakkabı vardır ama hep siyah ayakkabıya ihtiyacınız vardır ya...













SİYAH AYAKKABI AÇIĞINA SON -2





















BABET!







Ah bi de kiloları versem popoyu küçültsem de skinny kotla giyseem!













POSITANO HATIRASI


Bu terliği geçen yaz Positano'dan almıştım. Buraya koymadan geçemezdim.

Romantik bir köşe arayanlara şiddetle tavsiye! İtalya'nın Amalfi Coast denilen sahil şeridinde yer alan bir şirin yerleşim birimi Positano... Denize resmen 90 derece inen bir sahil üzerinde rengarenk minik binalar, minik bir kilise, sahil boyu deniz ürünleri restaurantları... Kafanızı nefis risottolara gömüp arada çıkarıp gelato yiyip sonra da aşkınızla kumsalda ay eşliğinde öpüşüp koklaşınız...



ÇİRKİN RAHATLIK...




Crocs... Hamileliklerimi bunlarla geçirdim... Yazı da bunlarla geçirecem gibi görünüyor...









E daha nolsun...

14 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Merhaba Yummy:)

Hepsi çok güzel. Güle güle kullan! Parmak arasını çok beğendim özellikle. Lame terlik de harika. Sakıncası yoksa nereden aldın???

Sevgiler.

AsYa dedi ki...

yummycim,
ben bir adet hepsinden aliim canım :)özellikle crocs denilenleri mutlaka arıcam.

KUGUU dedi ki...

Hepsini gule gule giy YUMMYcgm. Hepsini begendim ben, ama en cok yesil olani:))

Pratik Anne dedi ki...

Hepsi cok guzel. Gule gule kullan Yummy'cigim. Benim de ayaklar buyuk kaldi. Alisverise cikmam lazim ama ben genel disi nufusun aksina alisveris ozurluyum. Sikiliveriyorum. Ne istedigimi bilip gidip almam lazim. Ayakkabi isi sil bastan olunca ne istedigimi kesin bilemiyorum da. Biyyy. Simdi yaz Allahtan. Sipidik terliklerle ve spor ayakkabi ile gecirecegim herhalde. Senden biraz feyz aliym bakiym.

Serra dedi ki...

hepsi cok guseL ama en cok ye$iLe bi de Positano'dan aLdigina bittim. Crocs`lar gercekten de goze hitap etmio, hic bi zaman sevememi$imdir onnari. Ama dedigin kadar rahatLar mi yaf? hic tahmin etmezdim..

~Serra

yummymummy dedi ki...

Pratikcim hakikaten alisveristen sikilan ender kadinlardan olmalisin:) yapma yahuu! Bundan en cok esin memnundur sanirim -alisveris-kadin ikilisi bayginlik gecirtir ya onlara:)

Serracim, gozune ilisen ilk yerde vaktin olursa ayagina bir cift crocs gecir ve dukkanin icinde bir yuru... Anlayacaksin ve ayakkabilarini atip onlarla cikacaksin:)

AycA dedi ki...

güle güle giy hepsini :) ama şu çirkin rahatlık terlik/ayakkabı ?? nereden aldığını merak edebilir miyim hayır ederimde acaba söylesen bende alabilir miyim ??

yummymummy dedi ki...

selam Ayca, hosgeldin:) Crocslar birkac ay oncesine kadar yurtdisindan aliniyorsu ama artik Boyner magazalarinda satiliyor. hem de delikleri mickey mouse kafasi seklinde olanlari da varmiiiiiis!!!! :)

AycA dedi ki...

Çok teşekkürler bu pazar gazetede de gördüm ama nerede satıldığı yazmıyordu .. hemen gidile ve bakıla!!:)

Sebnem'den dedi ki...

KISKANDIM YA.....:))))AMA İNAN GÖZÜM KALMADI...GÜLE GÜLE KULLAN

Binnur A. Ö. dedi ki...

positano derim de baska bir sey demem.
terlik olarak tabi.
hayatının 3 yılını itlaynaca kurslrına vermis ve simdi de cantasında en temelinden bir italyanca hikaye kitabını yanında surekli tasıyıp yolda belde , bekleme anlarında hava atarmıs gibi gozukmemek adına buyuk bir gizlilikle okumaya calısan biri olarak italya'ya hala gitmedigimi soylersem ne dersin?
:(

iyi miydi abi ya?
ühüüü ühüüüü
:)
darısı basıma.
bu aada sozunu tuttum, anlat'a yeni bir yazı koydum.
cok iyi gaz vermissin be yummuy :)

Adsız dedi ki...

superler tabi ayaklarinizda guzel olunca daha bir guzel olmus hele bas parmaktaki asalet icim gidiklandi valla

Adsız dedi ki...

yummyyyy hepsi çok güzel..bu ayakkabıları nereden bulabilirim ben.. özellikle en baştaki sarıları..teşekkürler..

Adsız dedi ki...

Making money on the internet is easy in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat cpa methods[/URL], It's not a big surprise if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses not-so-popular or misunderstood avenues to build an income online.