7.14.2007

Yilin Icadi

2 cocuklu aileler icin daha faydali bir icat olabilir mi diye dusunuyorum.. en azindan ilk 3e kesin girer!

Bugaboo pusetlerin boyle bir parcasi (buggy board) var. Bugaboo'nun ayaginin ustune mini Maxicosi araba koltugu da oturuyor. Bebegi arabadan cikariyor, ayaga oturtuyor, buyuk olani da buggy board'a cikariyorsunuz, ver elini sokaklar, kirlar bayirlar, nereyi cekerse pasa gonlunuz.

Oglum board'a ilk ciktiginda cildirdi. Bir sure normal gittikten sonra show cekmeye basladi, tek ayak ustunde, comelerek falan denemeler yapti. Gercekten inanilmazdi! Kizim da keyifli keyifli etrafini seyretti.

Sirf keyfine varmak icin 2. cocuk yapilir;)

7 yorum:

KUGUU dedi ki...

SEN cok tatlisiin ve gercekten cok annesin; demek sirf zevkine varmak icin 2. cocuk yapilir haaa.. Masallah sana canim benm. Ustelik kim senin kadar cesur olabilir, ustuste 2 cocuk birden. HELAL YUMMYcgime benim.

Ben hayirlisiyla 1 tane istiyorum ama tek basina olmuyormus bu isler:))

Sebnem'den dedi ki...

bende istiyorum:))

Minik Patikler dedi ki...

Seni okudukca ikinci bebege daha yakin hissediyorum kendimi, masaAllah barekAllah, aparat super zaten, acaba stokke x-plory icin var mi biliyor musun?

yummymummy dedi ki...

kuguucum merak etme o guzel kalbine gore olacak hersey... yakindir.. :)

sebnemcim, e senin de yakindir gibi geliyo bana, yani soooyle shik bi organizasyon esliginde bi teklif cok uzak degil gibi?:)

minik patiklerin sevgili annecigi, stokkeleri hic bilmiyorum:( uzgunum... satin aldigin yere sorarsan kesin biliyorlardir..

Pratik Anne dedi ki...

Yummy,
Yapiyoruz valla. ;) Bunun benzeri onestepahead.com da var. Onu alip deneyecegim bakalim.

Binnur A. Ö. dedi ki...

Ben su "sırf zevkine varmak için 2. cocuk yapılır" cümlesine takıldım...
Artık arkasına saklanacagım bir dogum sonrası depresyonu bahanem de yok, cocuk 2,5'u geceli bir kac ay oldu (artık hesaplamıyorum bile- demek durum vahim)
Bu zevki şimdilik sana bırakıyorum, kendi hakkımı da vererek yummy. Fakat heyhat kim falıma bksa 2. bir bebekten bahsediyor. Sanırım artık kahve falı kapamayacagım...
NOt:Tatilden yeni döndüm ama tatile cıkmıs gibi degilim. Bir ara gelip neredesin demissin. sayfamda sana cevaben sunları yazmıstım.

"Fındık faresini beslemeye gitmiştim "dermişim"...
Hic bir şeyi besleyemedim ne yazık ki. Tatilde olmak mutlaka harika bir duygudur. Eller uzerinde tutuldugumuz bir 15 gun gecirdik. nerede oldugunu sanırım soylememe gerek yok, bir eşimin ailesinin kollarında, bir kendi alemin kollarında.
Fakat yazmak ve düşünmek adına pek bir şey yapılmamıs bir 15 gundu. Bu yuzden de daha kalabilecekken kactım geldim.
iyi yapmıs mıyım yummy?

"
2 çocouklu anneye bir faydamız olsun- yorulmasın - di mi ama :)

yummymummy dedi ki...

pratik; heyooooooooooooo demek istiyorum buna!!! tebrikler tebrikleeeer!!! :)

Binnurcum hosgeldin! Merakta biraktin beni. Boyle eve servis yapman da ayrica bir hosluk supersin! :) Blogundaki cevabini alip copy-paste yapar tatli kadin!
Sen su 2. cocuk konusunda tatli tatli bir gidip gelme yasiyorsun.. Hic tanismadik ama..eger kosullarin musaade ediyorsa, minik kizini yalniz birakma derim. Zaman o kadar hizli akiyor ki...