8.11.2008

5 YIL!

Artik 5 yillik bir kari-kocayiz biz;) 5inci yildonumumuzu kutladik!

...Nefis bir dugundu, agaclar vardi kocaman, heryer isil isildi, -yildizlar Istanbul sehrinde pek gorunmese de var kabul edelim o ambiansi tamamlamak icin-, agaclara altindan tuller ucusan cam fanusler asmistim icinde mumlar yanan... sandalyelerin arkalarinda minicik birer kircicegi buketi, ve yine ucunda sallanan beyaz tuller...


aaaaah ne romantikti, ne sahaneydi hersey!

Omrumuz de oyle sahane gecsin insallah! 5 yila dunyatatlisi 2 bebek bir de kocaman ask sigdirdik, sigdirdiklarimiz guzellikle buyusun!

Dun geceydi yildonumumuz, ozel birsey yapmadik, evimizin mutfaginda guzel bir yemek yedik, yemek yerken icerde oynayan oglum kosarak geldi, 'bu annenin, bu babanin' deyip 2 tane sey birakti masanin ustune; oyun hamurundan kalipla cikarilmis hediyelerimizdi bunlar! Daha guzel bir 5 yil armagani olur mu?

Gel de aglama!

6 yorum:

Sermin dedi ki...

Süper süper. Aferin oğluşuna. Duygulandım valla.

nimetin.blogspot.com dedi ki...

5 yilda iki çocuk mu yummy:))) valla ben evlilik yıldönümünüzden öte bu cesaretiniz için sizi kutlamak istiyorum:)))

nimet

уαѕємiη dedi ki...

Mutluluğunuz daim olsun

Sevgilerr

Açalya dedi ki...

aaaa yummymummy gelmis! okudum gelismeleri simdi alt yazidaki, kocaman olmuslar, acip acip yavrucagin alerjili yuzunu gormeye dayanamiyordum...oh be! evlilik yildonumunuz de kutlu olsun, yazinin sonunda burnumun diregi sizlayiverdi....sevgiler cok!

İLKAY dedi ki...

merhabalar,
yeni buldum sayfalarınızı da 2. çocuğu beklediğim şu sıralar bir çırpıda okuyu verdim eskiden beri yazdıklarınızı. Uğrarım sıksık akıl almak nasıl olacakmış demek için.
Sevgiler

yummymummy dedi ki...

herkese, iyi dileklerini dile getiren getirmeyen herkese cooook sevgiler! Mutluluklar mutlu olmak isteyeni bir yerlerde mutlaka buluyor!