2.07.2007

Mum ufleyen dudaklar itinayla yenir yeeeeeniiiiiiirrrrr

Evet... pasta geldi, iyki doodun sarkisi soylendi, saskinlasan minik oglanin misyonunu ani bi kararla devralan anne baba mumu ufledi, herkes alkislarken bizimki ppffht pppfffhtt diye ufleme efektlerine basladi:):):)

Guzel gitti hersey.. Bir o kadar da hizli gecen bir gun oldu. Bir hengame, bir gurultu, hoop diye bitti... Dekorlar cok havaliydi:) Dekorlarla ilgili basimiza gelmedik sey de kalmadi. Resimlerdekiler disinda 2 tane daha buyuk dekor vardi gelecek olan, biri Winnie the Pooh evi, biri de Mickey kafasi seklinde olan birsey. Bir arkadasimin sirketinden alinip gelmesi lazim. Ortaya cikti ki bunlarin ebadi yaklasik 2.5 m x 2.5 m imis. Haliyle normal bir araca sigmasi mumkun degil. Tam vazgececekken arkadasim sirketin kargosunu ayarladi ve uygun bir fiyata gelmesini sagladi. Ertesi sabah dekorlar geldi. Evin kapisi caldi. Kapidaki adamcagiz abla bunlar cok buyuk ve agir biz bunlari yukari tasiyamayiz konulu repligini aktardi. Yooo hayir yeter bu cile deyip asagiya indim ve gercekle yuzlestim: imkansiz bir operasyon uzerine israr etmenin bir anlami yok. Neyse birakin dedim ve evin girisindeki bahceye, kapinin iki yanina yerlestirdik binbir eziyetle:) Boylece hale jale butun mahalle burda bir kres acildigini sandilar sanirim.
Onemli bir detayi atlamamak lazim... pastasini kestikten sonra madalyasini taktik kendisine:):)
sonra da optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk ıptuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuk optuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukk....

6 yorum:

Pratik Anne dedi ki...

Oy maasallah! Dogumgunu dekorlar falan super janjanli olmus valla Yummy'cigim. Oglushun dogumgunu kutlu ve mutlu olsun. Ailecek saglikli ve mutlu uzun bir omur diliyorum.
Bizim buralarda da vardir ama hic haberim olmaz oyle seylerden. Annemlerle kayinvalidemler sagolsun ozendiler, aldilar birseyler oglushun ilk dogumgununde. Belki onumuzde 2. dogumgununde artik anlar diye biraz daha ozenirim. Saglik ve sihhatle gorelim de o gunleri insallah.

Minik Patikler dedi ki...

kutlarim, masaAllah. ne tatlidir o gun cekilmis fotograflara bakip bakip durmak :)

Serra dedi ki...

ma$allah, dekorLar ne cici oLe. Mutlu huzurLu bi $ekiLde buyur in$ ufakLik.

~Serra

enne dedi ki...

Çok öpmüşsünüz ya miniği:) Mum üfleme seramonisine bayılıyorlar değil mi? Bizimki de hala haftada 2 gün doğumgününü kutluyor:)

KUGUU dedi ki...

ben de onu optum optum optuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:)

Adsız dedi ki...

AAA ne güzel hazırlamışsınız herşey harika görünüyor süpeeerr..
Nice mutlu senelere..